Home / Tag Archives: Свети

Tag Archives: Свети

Битола ќе добие црква на својот заштитник “Св. Нектариј “

Доколку не излезат некои непредвидени работи наскоро во центарот на Битола, до Градскиот часовник ќе започнат изведбените работи за изградба на црквата , посветена на заштитникот на Битола “ Св. Нектариј Битолски”.     Ова денеска им го соопшти на новинарите ...

Read More »