Home / Tag Archives: Тасевски

Tag Archives: Тасевски

Стевче Тасевски ослободен од сите обвиненија

                           i          Екс јавниот обвинител на Основното јавно обвинтелство во Битола, Стевче Тасевски е ослободен од сите обвиненија и ќе мора да биде вратен на работа.           Ова (не)официјално го дознава Порталот на Битолски весник.           Според информации на Битолски ...

Read More »

Методија Тасевски нов лидер на СДСМ

По 8 години на чело на СДСМ дојде до смена на лидерската позиција во партијата на власт. На местото на Васко Ковачевски  Методија Тасевски е избран за нов претседател на СДСМ во Битола. Одлуката за негово именување  дознаваме ја донел ...

Read More »