Home / Tag Archives: темница

Tag Archives: темница

Хотел Битола без струја

Хотел Битола како и многу пати досега повторно остана без струја. Денеска кориснции на хотелот Битола ја посетија редакцијата на Битолски весник и се пожалија дека се без струја. -Ние редивно си ги плаќаме сите сметки спрема Хотелот,а сега мораме ...

Read More »