Home / Uncategorized / Хотел Битола без струја

Хотел Битола без струја

Хотел Битола како и многу пати досега повторно остана без струја.

Денеска кориснции на хотелот Битола ја посетија редакцијата на Битолски весник и се пожалија дека се без струја.

-Ние редивно си ги плаќаме сите сметки спрема Хотелот,а сега мораме да седиме во темница. Тоа што најмногу не боли е што не знаеме зошто сме исклучени, велат корисници на Хотелот.

Инаку бидејки останаа без струја менаџментот на Хотелот попладнево им подели на сите корисници свеќи.

-Овде во хотелот наместо да ни го продолжат животот ќе ни го скусат, се жалат кориснците на Домот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*