Home / Tag Archives: Тошевски

Tag Archives: Тошевски

Заев не кажа нови моменти за “Рекет“

Во врска денешната посета на премиерот Зоран Заев денеска прес конференција одржа координаторот на ВМРО ДПМНЕ Иванчо Тошевски.Почитувани, искрените и добронамерни битолчани можеби ќе помислат, дека Зоран Заев дојде во Битола да објави нови моменти од истрагата за Рекет, оти ...

Read More »

Тошевски на местото на Борче Димитровски

Иванчо Тошевски, е новиот лидер на ВМРО ДПМНЕ. Тој доага на местото на сега веќе екс лидерот Борче Димитровски. Ова е одлучено на последната седница на ИК  на ВМРО-ДПМНЕ во Битола. Од четворица кандидати колку што останаа во најтесниот избор ...

Read More »

Пелистер без управа

Фудбалскиот клуб Пелистер како што стојат работите остана  без управа. Според информации на порталот на Битолски весник сопствениците на доминатниот пакет акции од 75 отсто: ЗК Пелагонија, Орка Холдинг, Пелистерка и Жито Битола   дефинитивно одлучиле да го вратат клубот ...

Read More »

Навредливо е за битолчани, Битола да биде како Струмица

Крајно навредливо за битолчани е да им кажете дека Битола ќе ја направите убава како Струмица и дека ќе ја гасифицирате по струмички терк. Битолчани треба да знаат дека тоа значи : – дотур на гас по пунктови со цистерни, ...

Read More »