Home / Tag Archives: тренери

Tag Archives: тренери

Евидентен напредок во сите младински категории

Оваа фудбалска сезона сите погледи беа насочени кон првиот тим на Пелистер, кој оваа сезона стартуваше со нов спонзор, со нов тренер, со голем број на засилувања и нови амбиции. Но, иако заслужуваа внимание сепак,  младинските школи на Пелистер не ...

Read More »

“ЗА НЕД ДО” со над 150 натпреварувачи на својот годишен изборен турнир

На десетти април  2016 година, во спортската сала на ОУ “Ѓорѓи Сугарев” – Битола, со времетраење од шест часа се одржа традиционалниот годишен изборен турнир на Академијата за боречки вештини “ЗА НЕД ДО” од Битола. -Април е месец на чиј ...

Read More »