Don't Miss
Home / Tag Archives: трошоци

Tag Archives: трошоци

Битола ќе добие полигон за полагање возачки испити

Во 12 години владеење, ДПМНЕ покрај тоа што не направија ништо ни го уништија и тоа што го имавме. Повеќе од 4 години Битола е оставена без полигон за полагање возачки испити. Откако во мај 2013 е донесено решение за ...

Read More »

„Бесплатниот“ превоз на учениците скапо ја чини Битола

Пред неколку месеци, кога во Советот на општината, по обелоденувањето на случајот „Транспортер“ од страна на СЈО, се отвори жестока политичка дебата, токму на овој простор најавивме дека „бесплатниот“ превоз на учениците во основните и средните училишта, скапо ќе ја ...

Read More »

Апел за помош за Стојко Голубовски

На Стојко Голубовски, пензиониран полициски службеник, потребни му се средства за покривање на трошоците од лекувањето на пост-ампутација направена на Државна клиника за торакална и васкуларна хирургија. По тримесечна борба со артеросклероза, дијабетес и извршени две ампутации и бај-пас на ...

Read More »