Don't Miss
Home / Tag Archives: тужби

Tag Archives: тужби

48 часа рок за партиите за поднесување тужби пред Управен суд

Откако ДИК ќе им ги достави решенијата за приговорите донесени на маратонската тридневна јавна седница, која заврши вчеравечер, партиите имаат рок од 48 часа да поднесат евентуални тужби до Управен суд. Потоа судот има 48 часа за да одлучи во ...

Read More »