Home / Tag Archives: уделот

Tag Archives: уделот

Повеќе пари за чист воздух

Коалицијата О2 денеска побара од премиерот Зоран Заев да ги исполни ветувањата, а во буџетот на министерството за животна средина да се издвојат минимум 2, 5 отсто за справување со загадувањето. Сега се издвојуваат 0,4 отсто. -Владата пред да дојде ...

Read More »