Home / Tag Archives: УКИМ

Tag Archives: УКИМ

Се одржа Саемот на кариера

Младински културен центар – Битола  и Инфо клуб – Битола во Центарот за култура, денес по трети пат го организира Саемот за кариера. Во време кога сите размислуваат како да заминат оттука, Младинскиот културен центар од Битола и Инфо клубот ...

Read More »