Home / Tag Archives: Укло

Tag Archives: Укло

Дона Петрова, избрана за претседател(ка) на УКЛО

Дона Петрова, редовен студент на Правниот факултетот, е избрана за лидер на студентите на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола. Таа истакна дека со членовите на раководството на УСС и студентите на УКЛО ќе се реализира програма за работа што ...

Read More »

УКЛО организира работилница за изработка на мозаици

Универзитетот „Св.Климент Охридски“-Битола објави повик за учество на работилница за изработка на мозаици. Од УКЛО информираат дека работилницата ќе биде во функција на програмските активности на Универзитетот, посветени на 1100 годишнината од упокојувањето на Св. Климент Охридски. Право на учество ...

Read More »