Don't Miss
Home / Tag Archives: украдени

Tag Archives: украдени

Наскоро почнува враќањето на украдените пари

Украдени пари на поранешната власт во висина од 800 милиони франци се лоцирани и наскоро ќе бидат вратени во Македонија, вели за Фокус се уште актуелниот министер без ресор Самка Ибраимовски, кој наскоро треба да стане пратеник. -Со овие пари ...

Read More »

Украдени 350.000 денари од куќа во Битола

Во неделата, на 26 јуни од ука во биота украдеи се над 350.000 денари. Во информацјата на СВР Битола за овој грабеж се вели: Во периодот од 18.06. до 25.06.2017 година во Битола, на ул.„Милан С.Петрески”, во куќа сопственост на ...

Read More »