Don't Miss
Home / Tag Archives: успешен

Tag Archives: успешен

Со “Купи куќа- купи стан“ државата им помага на граѓаните да го решат станбеното прашање

Расте интересот за „Купи куќа, купи стан”. Досега можноста, преку овој проект да дојдат до сопствено живеалиште, ја искористиле повеќе од 330 семејства, а поделени се субвенции во вредност од 2,5 милиони евра. Сепак, државата дополнително ќе го одврзе ќесето, ...

Read More »