Home / Tag Archives: утврдување

Tag Archives: утврдување

МВР утврдува од какво оружје е пукано на зградата на Владата

Полицијата ги утврдува типот на оружјето од кое синоќа беа испукани два куршума во зградата на Владата, правецот од каде дошле, мотивите и евентуалните сторители, изјави денеска министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска. Таа вели дека полицијата има остатокот од ...

Read More »