Don't Miss
Home / Tag Archives: уверија

Tag Archives: уверија

Кирацовски: Имаме над 80 гласови

Пратеникот Александар Кирацовски од СДСМ денеска изјави дека „убедиле доволен број пратеници за бенефитите од членството во ЕУ и во НАТО“ и очекува уставните измени да бидат изгласани најдоцна до петок. -Имам информации дека минимум 80 пратеници, впрочем и нешто ...

Read More »