Home / Tag Archives: вакцини

Tag Archives: вакцини

Казни за невакцинирани деца сместени во градинките

Државните здравствени и санитарни инспектори денеска повторно продолжуваат со контроли по градинките, по времената мерка забрана за прием на невакцинирани деца со МРП вакцина, информира директорката на инспекторатот, Ирина Бухова. – Нашите инспектори се на терен откако започна забраната. Од ...

Read More »