Home / Tag Archives: ветување

Tag Archives: ветување

Ковачевски: Битола ќе ја гасифицираме по примерот на Струмица

-Десет години власта на ВМРО ДПМНЕ ги лажи граѓаните на Битола дека ќе овозможи поевтино и еколошки почисто греење на домаќинствата и индустријата.Предизборно ветуваа топлификација и во 2011, и во 2013 и во 2014. Малку им беше со лагите, па ...

Read More »

Ковачевски: Ни по три изборни циклуси не е изградена пругата за Грција

-Најавената железничка  пруга до Грција  и по  3 предизборни ветувања на ВМРО ДПМНЕ ја нема. Парите од државата и од европските фондови се потрошени, подизведувачите останаа без пари, фирмата блиска до Груевски и Јанакиески…си замина од Република Македонија. Кога СДСМ ...

Read More »

Груевски: Шест нови инвестиции со 4.500 директни вработувања

Шест нови инвестиции кои ќе овозможат 4.500 директни вработувања и уште многу индиректни, најави денеска премиерот Никола Груевски, во обраќањето на трибината на ВМРО-ДПМНЕ во СЦ „Борис Трајковски“. Ќе има, како што рече, американска инвестиција од автомобилската индустрија во висина ...

Read More »