Home / Tag Archives: вина

Tag Archives: вина

Боемски вински салон

 На 27 декември 2018 година во холот на Народен театар Битола со почеток од 15 часот ќе се одржи првото издание на „Боемскиот вински салон“ во Битола, -Завршувајќи ја успешно 2018 година за нашата организација, сакаме на Битола и Пелагонискиот ...

Read More »

И Јордан Ристевски призна вина

Поранешниот советник на ВМРО-ДПМНЕ во Општина Центар, Јордан Ристески, призна вина денеска пред судот како обвинет во предметот на СЈО за насилствата во Општина Центар. За време на расправата во судот дали да се одложи рочиштето, поради отсуство на адвокатот ...

Read More »