Home / Tag Archives: внимание

Tag Archives: внимание

Не користи мобилен телефон додека возиш!

Современото живеење не може да се замисли без користење на мобилен телефон. Но, наспроти предностите и функционалноста, неговата употреба додека сте вклучени во сообраќајот на патиштата може да биде причина за несакани ситуации. Користењето на мобилен телефон додека управувате со ...

Read More »

Фестивалот „Браќа Манаки“ во Кан привлекува внимание со проектот „Објективи низ времето“

Интернационалниот фестивал на филмска камера „Браќа Манаки“ – Битола на големо го привлекува вниманието на меѓународната филмска професионална јавност, за време на одржувањето на Филмскиот фестивал во Кан. Проектот „Lens thru time“ („Објективи низ времето“), подготвен од Агенцијата за филм ...

Read More »