Don't Miss
Home / Tag Archives: затвореник

Tag Archives: затвореник

Затвореникот се потурил со колонска вода и се (само)запалил

Кога некаде околу 21 часот надзорниците ја направија вообичаената визита на ќелиите Ферат Алију како и вообичаено лежеше во својот кревет. Ништо не наговестуваше дека по само неколку минути тој ќе посегне по својот живот. И штотуку надзорниците се подготвуваа ...

Read More »

Затвореникот што се самозапали транспортиран во Скопје

Затвореникот од Куманово, кој доцна синоќа се самозапали во битолскиот затвор, кај Црн мост, по прегледот во Клиничката болница во Битола итно е транспортиран на скопските клиники. Според изјава на лекарите од битолската болница, затвореникот кој бил примен на лекување ...

Read More »