Home / Tag Archives: здравствено

Tag Archives: здравствено

Директорите на ФЗОМ ја посетија подрачната служба во Битола

Директорите на Фондот за здравствено осигурување на Македонија (ФЗОМ) Сашо Стефаноски и Орхан Рамадани денеска остварија посета на подрачната служба на Фондот во Битола, и новоотворената аптекарска станица во село Могила. Посетата е во рамките на новиот проект „Директорите на ...

Read More »