Home / Tag Archives: Зекиров

Tag Archives: Зекиров

Фокус:Мијалков јуниор на информативен разговор

Јорадан Мијалков, син на поранешниот прв човек на УБК, Сашо Мијалков, Ален Зекиров, поранешен телохранител на Мијалков и Блаже Петровски, утре треба да се појават во полициската станица Кисела Вода, на покана на Обвинителството за организиран криминал, на информативен разговор, ...

Read More »