Home / Tag Archives: згасна

Tag Archives: згасна

Згасна ТВ Мега!?

Иако засега нема официјална потврда сепак според извори на порталот на Битолски весник згасна регионалната телевизија ТВ Мега. Ова доцна синоќа им било соопштено на вработените во ТВ Мега, која од пред извесно време беше исклучена од кабловскиот оператор Телекабел. ...

Read More »

По Утрински и Вест, згасна и Дневник

По згаснувањето на дневните весници Утрински весник и Вест, денеска згасна и првиот приватен весник во Република Македoнија Дневник. Првиот приватен дневен весник во земјава, чиј прв број излезе на 20 март 1996 година, денеска се отпечати за последен пат. ...

Read More »