Home / Вести / Згасна ТВ Мега!?

Згасна ТВ Мега!?

Иако засега нема официјална потврда сепак според извори на порталот на Битолски весник згасна регионалната телевизија ТВ Мега.

Ова доцна синоќа им било соопштено на вработените во ТВ Мега, која од пред извесно време беше исклучена од кабловскиот оператор Телекабел.

Кои с епричините за згаснувањето на ТВ Мега засега не с епознати. Но како што не рифираат изври од телевизијата по предвремените парламентарни избори оваа телевизија се соочуваше со доста проблеми.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!