Don't Miss
Home / Tag Archives: Жавато

Tag Archives: Жавато

Ранет ловџија кај Ѓавато, Битолско

Рано изутрината со прострелна рана во градите на Клиничката болница беше примен ловџија, кој според информации на Битолски весник  бил тешко ранет кај месноста над Ѓавато. Лицето било веднаш опериранп на хирушкото одделение во Клиничката болница во Битола,  при што ...

Read More »