Home / Uncategorized / Транспортер одложен за март

Транспортер одложен за март

Судењето на обвнетите во случајот “Транспортер“ е одложено за месец март, кога ќе продолжи читањето на доказите.

На судењето кое с еодржа на 17 јануари беа читани докази. Од вкупно 7.000 докази на СЈО, беа прочитани замо 700 докази, па судијаката која го оди процесот следното слуско роќиште го закажа за март месец

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*