Home / Политика / Деветмина битолчани во новиот Централен одбор на ЛДП

Деветмина битолчани во новиот Централен одбор на ЛДП

Во новиот Централен одбор на ЛДП, кој е формиран по денешниот 6 конгрес на партијата во Скопје, влегоа дури деветмина битолчани.

Во новиот Централен одбор влегоа: Јован Налбантни, професор, д-р Дејан Ристевски, стоматолог , Александар Цветковски професор, Валентин Груевски, советник во Советот на Општина Битола, Пеце Богдановски, вработен во ЈП “Стрежево, м-р Владо Атанасовски, приватен бизнисмен, Методија Силјановски, вработен во ЈП “ Нискоградба”, Јулијана Христовска, поранешен секретар во општината Битола, и Иванчо Котевски, претседател на ЛДП во Новаци.

 

Б.В.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*