Don't Miss
Home / Култура / Доделување наградата Роберто Беличанец

Доделување наградата Роберто Беличанец

Денес во 20 часот во просториите на Јавна соба Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници има чест да Ве покани на свеченото доделување на годишната награда Медиум промотор на новинарството како јавно добро – Роберто Беличанец.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*