Don't Miss
Home / Uncategorized / Груевски “ сурфа “ во луксузниот хотел во Будимпешта

Груевски “ сурфа “ во луксузниот хотел во Будимпешта

Читатели на порталот Либертас му испратиле фотографија од Никола Груевски, која ја направиле во лобито на луксузниот хотел „Four Seasons“ кој се наоѓа во центарот на Будимпешта.

На фотографијата може да се види екс-премиерот, а сегашен бегалец од правдата во Македонија и азилант во Унгарија, Никола Груевски, како сурфа на интернет.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*