Home / Uncategorized / Изложба на Сашо Ставрев:Дипломатија во Битола

Изложба на Сашо Ставрев:Дипломатија во Битола

Вечерва во фоајето на Националната установа Центар за култура во
Битола ќе биде отворена изложбата на фотографии на фоторепортерот Сашо Ставрев.

Иложбата „Дипломатијата во Битола“ се отвора во рамките на битолското културно лето „Бит фест 2019“.

На изложбата ќе бидат поместени бројни фотографии кои ќе ја престават Битола како конузлски град, во кој дипломатијата има долга традиција, уште од втората половина на 19 век.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*