Home / Uncategorized / Југо фрлено во реката Драгор

Југо фрлено во реката Драгор

Засега непознати сторители, синоќа фрлиле автомобил марка “југо“ во реката Драгор, наспроти Безистенот.

jugo 1  jugo 2

Како се нашло “југото“ во реката Драгор никој не знае и нема официјална потврда.

Според наши информации “југото“ било сопственост на подрачното министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство.

 

Б.В.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*