Home / Uncategorized / Медицинското училиште инфицирано од долгови и ѓубришта

Медицинското училиште инфицирано од долгови и ѓубришта

Медицинското училиште д-р Јован Калаузи  е целото руинирано и должи над 570.000 евра изјави новата в.д директорка која Билјана Кокалевска, на денешната средба со новинарите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*