Home / Uncategorized / Митинг на ВМРО ДПМНЕ и Гордана Силјановска на Магнолија

Митинг на ВМРО ДПМНЕ и Гордана Силјановска на Магнолија

Вечерва во Битола ќе биде одржан промотивен митинг на кандидатката за претседател на државата Гордана Силјановска- Давкова.

Митингот ќе се одржи на плоштадот Магнолија со почеток во 20.30 часот.

На митнгот ќе зборува и лидерот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*