Home / Спорт / Никола Митревски спортист на Битола

Никола Митревски спортист на Битола

Голманот на Еурофарм Пелистер Никола Митревски е избран за спортист на Битола за 2019 година.„Добив признанија и претходно, но ова е јаготката на шлагот на торатата. Посебна чест и признание е оваа награда бидејќи ја добив во моменти кога се вратив од странство во мојот град, после 13 години играње во странство, ова е мотив и поттик за да продолжам и понатаму“, рече Никола Митревски, најдобар спортист на Битола за 2019 година, по изборот за спортисти на Битола, кој се одржа синока во Битола.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*