Home / Uncategorized / Објавена потерницата за Груевски

Објавена потерницата за Груевски

МВР вечерва ја објави потерницата за екс премиерот Никола Груевски по кој вечерва во два наврати  тропна во неговиот дом

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*