Don't Miss
Home / Uncategorized / Обвинтелката Рускоска: Југ имал намера да го ликвидира Заев

Обвинтелката Рускоска: Југ имал намера да го ликвидира Заев

Во попладневниот дел од денешното рочиште за предметот за насилството во Собранието од 27 април минатата година обвинителката Вилма Рускоска даде детална хронологија на настаните од 27 април.

Обвинителката објасни и дека дел од обвинетиЈуг имал намерате во прес-салата ги координирале останатите за физички да се пресметуваат со мнозинството. Таа истакна дека Игор Југ имал задача физички да го елиминирал Заев што, според неа, ќе се докажело со изјави на сведоците.

Обвинителката нагласи дека постапката ќе докаже дека обвинението има за цел да се спроведе Законот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*