Home / Uncategorized / Отчет на градоначалникот на Новаци Лазар Котевски

Отчет на градоначалникот на Новаци Лазар Котевски

Денеска напладне градоначалникот на Новаци, Лазар Котевски ќе поднесе отчет за сработеното во изминатиот трет  мандат.

Прес конференцијата ќе се одржи во салата  на Советот.

На денешниот отчет Лазар Котевски ќе ја соопшти одлуката дали ќе с екандидира за четврт мандат на престојните локални избори

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*