Don't Miss
Home / Uncategorized / Прекин на наставата во ОУ “ Климнет Охридски“

Прекин на наставата во ОУ “ Климнет Охридски“

Во ОУ “ Климент Охридски “ денеска нема настава. Утринава сите ученици беа вратени од училиште. Причината е немањето на парно греење.

Родителите и учениците не добија известување дали се работи за дефект на парното греење, или пак се  за немање на мазут. Тие не добија известување и кога учениците ќе треба да се вратат на настава.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*