Home / Uncategorized / Селфи на Заев со Ципрас

Селфи на Заев со Ципрас

Грчкиот премиер, Алексис Ципрас, беше пречекан од владината постава денеска пред Владата откако слета на скопскиот аеродром. Премиерот, Зоран Заев, прв му посака добредојде на Ципрас, а го искористи и моментот неколку пати да си направи селфи со грчкиот премиер.

Откако се поздравија со делегациите премиерите влегоа во Владата, а потоа и во кабинетот на Заев.

Се очекува двајцата премиери да потпишат повеќе договори за соработка, по што во 12.30 часот ќе одржат прес конференција.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*