Home / Вести / Србија почнува со масовно тестирање

Србија почнува со масовно тестирање

Србија од вечерва почнува да го применува кинескиот “рецепт“ за справување со корона вирусот. Тие почнуваат со масовно тестирање на граганите.

По кинескиот “рецепт “ Србија поради недисциплина на гражаните драстично ги зголемува затворски казни и стартува со масовна изолација по студенстки домови, спортски сали, саемот.

Ова го најави вечерва претседателот на Србија Драган Вучик, кој како што изјави Србија повеке нема да чека вирусот да ја напаѓа Србија туку државата ќе го нападне корона вирусот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*