Home / Uncategorized / Свлечиште на патот Прилеп –Ресен, сообраќајот се пренасочува

Свлечиште на патот Прилеп –Ресен, сообраќајот се пренасочува

Поради повторно активирање на свлечиштето на патниот правец Прилеп-Ресен, на обиколката кај Битола на патот А3 собраќајот е во целосен прекин за секав вид на собраќај.

Од АМСМ информираат дека возилата се пренасочуват низ градот Битола.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*