Home / Вести / Ажурирани 70.000 членови

Ажурирани 70.000 членови

Заврши процесот на ажурирање на членството во прогресивната, европската и модерната СДСМ која секогаш е во служба на граѓаните.

Досега, над 70000 членови на СДСМ го реевидентирале своето членство во партијата.

Во ОО на СДСМ Битола и понатаму можат да ни се приклучат нови членови бидејќи остануваме отворени за сите оние кои ги поддржуваат нашите политики и идеали.

Следува процес на издавање на новите дигитални членки книшки и реализирање на првите внатрепартиски избори, по највисоките демократски и организациски стандарди.

На 21 март СДСМ ќе демонстрира највисок можен облик на внатрепартиска демократија!

Им се заблагодаруваме на нашите другари и другарки и целото членство за ангажираноста, мотивацијата и желбата за реализација на овој револучионерен, пионерски чекор во партиското дејствување.

СДСМ продолжува да се менува, за уште подобро и попосветено да им служи на граѓаните и државата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*