Home / Вести / Бабовски се вакцинираше во Битола

Бабовски се вакцинираше во Битола

За разлика од другите полиѕтичари и држави функционери кои се вакцинираа во Скопје, директорот на Агенцијата за храна и ветеринарство Николче Бабовски се вакцинираше со кинеската „Синофарм“ во вакциналниот пункт во Битола.

– Денес во мојата родна Битола се вакцинирав со Синофарм. Сите вакцини се безбедни и корисни за здравјето на граѓаните“ вели Бабовски и ги повика граѓаните да се вакцинираат против Ковид 19, изјави Бабовски.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*