Home / Вести / Битола доби нов детски парк

Битола доби нов детски парк

                               

                Битола доби нов детски парк.Паркот е изграден на ул. “Димитар илиевски – Мурато“ наспроти поранешната зграда на “Бетон“.

                Паркот располага со неколку детски реквизити кои добро ќе им дојдат на младите да се играат  во слободноѕо време.

                Новиот детски парк го изгради ЈП “ Комуналец “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*