Home / Uncategorized / Циле за соработката со Боки: Ова е круна на мојот бизнис

Циле за соработката со Боки: Ова е круна на мојот бизнис


Во врска со плановите на Боки 13 и потпишаниот Договор со ГП “Пелистер” за изградба на  Европски центар за возрасни   пишуваше и  Битолски весник во март минатата година.

Што напиша тогаш Битолски весник.

-Ова е круна на мојот долгогодишен бизнис, и со задоволство прифатив да учествувам во вака важен социјален и општествено-одговорен проект, изјави по потпишувањето на договорот еден од инвеститорите и стратешки партнер на Меѓународниот сојуз Скопје, Силјан Мицевски, генерален директор на ГП „Пелистер” од Битола.

Се предвидува во центрите да се вработат околу 200 лица. изјавија тогаш Мицевски и Боки 13.

Поопширно во утрешниот број на Битолски весникLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*