Home / Вести / Црковниот храм конечно го покажа своето лице

Црковниот храм конечно го покажа своето лице

               

        Црковниот храм кај Техничкото училиште “ Горѓи Наумов “, кој се гради со децении, конечно  го покажа своето вистинско лице. Откако косачите  ја искосија тревата околу  која го “ покриваше “ храмот, тој се “ отвори “ и сега навистина може целосно да се види.

        Потребно беше само малку, еден косач да ја искоси тревата и храмот да го покаже своето вистинско лице.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*