Home / Вести / Дефект на водоводот во Брусничка населба

Дефект на водоводот во Брусничка населба

Утрово се случи дефект на една од главните водоводни цевки F350, во Брусничко -лавчанска населба .

Од „Водовод“ информираат дека делови од градот ќе бидат без водоснабдување, а делови со намален притисок.

Екипите на ЈКП Водовод се веќе на терен и работат на санација на дефектот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!