Home / Uncategorized / Емилија Костурски нов советник

Емилија Костурски нов советник

Емилија Костурски, која на советничката листа на СДСМ и коалцијата “Живот за сите “ се наоѓаше на 20 место ке биде новиот советник на Советот на Битола.

Костурски доага на местото на Соња карапец, оја на минатата седница на Советот си поднесе неотповиклива оставка.

На седницата на Советот која ке се одржи в четрвток ќе биде верифициран мандатот на Емилија Костурски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*