Home / Вести / Градоначалничката Наташа Петровска позитивна на ковид 19

Градоначалничката Наташа Петровска позитивна на ковид 19

Градоначалничката на Општина Битола, Наташа Петровска, е позитивна на КОВИД-19.

Информацијата денеска попладн ја објави Петровска профил. Во изјавата Петровска напиша:

“Почитувани,  по резултатите од денешниот направен тест се утврди дека сум позитивна од Ковид 19.  Следните денови согласно препораките останувам во изолација.  Бидете во добро здравје!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*