Home / Вести / Христо Кондовски добитник на признанието на Битолски весник “ Најуспешни битолчани “

Христо Кондовски добитник на признанието на Битолски весник “ Најуспешни битолчани “

Кандидатот на СДСМ за градоначалник на Битола, Христо Кондовски е успешен бизнисмен од областа на осигрувањето и брокерството.

Неговите извонредни бизнисменски вредности ги препозна Битолски весник, кој во 2016 година му го додели признанието “ Најуспешни битолчани “ кое се одржа во ресторанот Вавилон.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*